Název: Optimalizace výroby nečokoládových cukrovinek s přídavkem extraktu tužebníku za použití různých sladidel
Překlad názvu: Optimizing the production of non-chocolate sweets with the addition of Filipendula ulmaria extract using various sweeteners
Autoři: Malyszová, Markéta ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antimikrobiální aktivita; antioxidanty; aromatické látky; cukrovinky; Filipendula ulmaria; GC-MS; senzorická kvalita; SPME; tužebník jilmový; antimicrobial aktivity; antioxidants; aroma compounds; Filipendula ulmaria; GC-MS; meadowsweet; sensory quality; SPME; sweets

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245612

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614761


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-05-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet