Original title: Optimalizace výroby nečokoládových cukrovinek s přídavkem extraktu tužebníku za použití různých sladidel
Translated title: Optimizing the production of non-chocolate sweets with the addition of Filipendula ulmaria extract using various sweeteners
Authors: Malyszová, Markéta ; Diviš, Pavel (referee) ; Vítová, Eva (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antimicrobial aktivity; antioxidants; aroma compounds; Filipendula ulmaria; GC-MS; meadowsweet; sensory quality; SPME; sweets; antimikrobiální aktivita; antioxidanty; aromatické látky; cukrovinky; Filipendula ulmaria; GC-MS; senzorická kvalita; SPME; tužebník jilmový

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: https://hdl.handle.net/11012/245612

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614761


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-05-25, last modified 2024-05-25


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share