Název: Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire
Překlad názvu: Influence of storage on the microbial composition of French Saint-nectaire cheese
Autoři: Šislerová, Lucie ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Brázda, Václav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC-FID; mastné kyseliny; mikrobiální složení; RT-PCR; Saint-nectaire; senzorická analýza; SPME-GC-MS; těkavé látky; fatty acids; GC-FID; microbial composition; RT-PCR; Saint-nectaire; sensory analysis; SPME-GC-MS; volatile substances

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204586

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-613060


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-02.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet