Název: Vývoj a charakterizace nových mléčných výrobků se zvýšeným obsahem vlákniny a proteinů
Překlad názvu: Development and characterization of new dairy products with increased fiber and protein content
Autoři: Smatana, Igor ; Punčochářová, Lenka (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: dairy products; extraction / isolation; fermentation; milk; protein; wheat bran

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205712

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-612354


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet