Název: Stanovení vybraných nutričních parametrů v ovoci rostlinného rodu Ribes
Překlad názvu: Determination of selected nutritional parameters in the fruit of the plant genus Ribes
Autoři: Ledvina, Vojtěch ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: angrešt; celkové fenoly.; formolové číslo; josta; pH; redukující sacharidy; Ribes L.; rozpustná sušina; rybíz; sušina; titrační kyselost; currant; dry matter; formol number; gooseberry; jostaberry; pH; reducing sugars; Ribes L.; soluble solids; titratable acids; total phenolics.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/23554

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-611406


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet