Název: Enkapsulace aktivních látek a jejich aplikace v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Encapsulation of active components and their applications in food industry
Autoři: Malčíková, Hana ; Němcová, Andrea (oponent) ; Skoumalová, Petra (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dětská výživa; enkapsulace; lipozomy; profil mastných kyselin; řasy; a fatty acids profile; algae; childrens food; encapsulation; liposomes

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177427

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-610691


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet