Název: Stabilizace pivní pěny pomocí biosurfaktantů
Překlad názvu: Beer foam stabilization using biosurfactants
Autoři: Jandrtová, Sabina ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biosurfaktanty; hořké kyseliny; pivní pěna; povrchové napětí; rhamnolipidy; saponiny; soforolipidy; stabilita pěny; beer foam; biosurfactants; foam stability; hop acids; rhamnolipids; saponins; sophorolipids; surface tension

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177503

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-608372


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet