Název: Mikrobiologie syrového mléka a mléka po ošetření
Překlad názvu: Microbiology of raw milk and milk after treatment
Autoři: Pláničková, Jana ; Vítová, Eva (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mikrobiologické vyšetření; mikroorganismy; syrové mléko; tepelné ošetření mléka; heat treatment of milk; microbiological analysis; microorganisms; raw milk

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/23847

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-606563


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet