Název: Vývoj a optimalizace metody pro extrakci kyseliny ferulové z pšeničných otrub
Překlad názvu: Developement and optimization of the method for the extraction of ferulic acid from wheat bran
Autoři: Hubačová, Klára ; Štursa, Václav (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkalická hydrolýza; ANOVA.; extrakce; fenolické kyseliny; HPLC; kyselina ferulová; Pšeničné otruby; alkaline hydrolysis; ANOVA.; extraction; ferulic acid; HPLC; phenolic acids; Wheat bran

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/83108

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-605916


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet