Název: Charakterizace jedlých obalů pro potenciální použití při balení potravin
Překlad názvu: Characterization of edible films with the potential usage in food packaging
Autoři: Jančíková, Simona ; Vítová, Eva (oponent) ; Veselá, Mária (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivní vlastnosti; antioxidační aktivita; extrakt; inteligentní vlastnosti; jedlé obaly; polyfenoly; rozmarýn; active properties; antioxidant activity; Edible packaging; extract; intelligent properties; polyphenols; rosemary

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177470

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-605830


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet