Název: Fortifikace pekařských výrobků proteinovým izolátem z pšeničných otrub
Překlad názvu: Fortification of bakery products with protein isolate from wheat bran
Autoři: Bidmonová, Karolína ; Vítová, Eva (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: extenzograf; farinograf; fortifikace; proteinový izolát z pšeničných otrub; Proteiny; pšeničné otruby; senzorická analýza; syrovátkový protein; extenzograph; farinograph; fortifications; Proteins; sensory analysis; wheat bran; wheat bran protein isolate; whey protein

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204451

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-603729


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet