Název: Výroba a charakterizace medoviny vyráběné různými technologickými postupy
Překlad názvu: Production and characterization of mead produced by different technologies
Autoři: Kilian, David ; Vítová, Eva (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: etanol; fruktóza; glukóza; HMF – Hydroxymethylfurfural; Medovina; organické kyseliny; studená cesta; teplá cesta; cold process; ethanol; fructose; glucose; HMF – Hydroxymethylfurfural; hot process; Mead; organic acids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201540

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-603669


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet