Název: Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku
Překlad názvu: Influence of matrix type on the authentication of foodstuffs containing fruits
Autoři: Kopková, Pavlína ; Strečanská, Paulína (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: banán; falšování potravin; mango; Ovoce; PCR; polymerázová řetězcová reakce; banana; food adulteration; Fruit; mango; PCR; polymerase chain reaction

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205715

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-602037


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet