Název: Analýza vybraných odrůd českého česneku
Překlad názvu: Analysis of czech garlic varieties
Autoři: Fähnrichová, Nikola ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alliin; bílkoviny; elementární analýza; HPLC; ICP-OES; Kjeldahlova metoda; sacharidy; Česnek; alliin; carbohydrates; elementary analysis; Garlic; HPLC; ICP-OES; Kjeldahl method; proteins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80661

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-600522


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet