Název: Základní chemická charakteristka šťáv vybraných odrůd červené srstky
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of juices of selected red gooseberry varieties
Autoři: Klatová, Kamila ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Angrešt; celková a rozpustná sušina; formolové číslo; pH šťávy; redukující sacharidy.; titrační kyselost; formol number; Gooseberries; pH; reducing carbohydrates.; titratable acidity; total and soluble solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/39039

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-597149


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet