Název: Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Usage of Organizational Structures and ICT in the Food Industry
Autoři: Slavíková, Jana ; Šupina, Tomáš (oponent) ; Tichý, Ondřej (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Informační technologie; organizační struktury; strategie.; střední a velké podniky; Information technology; medium and large enterprises; strategy.; the organizational structures

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/17345

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-596130


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet