Název:
Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie
Překlad názvu:
Business Plan of SME in the Gastronomy Branch
Autoři:
Vavrisová, Lenka ; Píšová, Marta (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Předmětem diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na vytvoření zcela nového podnikatelského subjektu působícího v oblasti rychlého občerstvení (gastronomie). Práce vychází z předpokladu tržní mezery v této oblasti podnikání. Základem návrhu je analýza a vymezení podmínek pro založení tohoto podnikání. Důraz je kladen zejména na vymezení trhu a identifikaci cílové skupiny zákazníků. Výstupem práce je ucelený postup pro otevření podniku tohoto typu, včetně návrhu marketingové a finanční strategie, a vyhodnocení předpokladů úspěchu podnikání.
he purpose of this diploma thesis is to create business plan for establishing an entire new business on fast food market (gastronomy). The thesis is based on assumption of market gap in this particular market sector.Fundamental of this proposal is analysis and determination of conditions for business establishing. The emphasis is placed on market segmentation and targeting the right group of consumers. The outcome is whole process for business opening, including marketing strategy, financial strategy and evaluation of business success assumption.
Klíčová slova:
finanční plán; gastronomie; hodnocení rizik.; malé a střední podniky; Podnikatelský záměr; rychlé občerstvení; založení podniku; Business estabilishment; Business plan; Fast Food; Financial plan; Gastronomie; Risk Assessment; Small and medium entrepreneurship
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12097