Original title:
Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie
Translated title:
Business Plan of SME in the Gastronomy Branch
Authors:
Vavrisová, Lenka ; Píšová, Marta (referee) ; Bayerová, Vladimíra (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na vytvoření zcela nového podnikatelského subjektu působícího v oblasti rychlého občerstvení (gastronomie). Práce vychází z předpokladu tržní mezery v této oblasti podnikání. Základem návrhu je analýza a vymezení podmínek pro založení tohoto podnikání. Důraz je kladen zejména na vymezení trhu a identifikaci cílové skupiny zákazníků. Výstupem práce je ucelený postup pro otevření podniku tohoto typu, včetně návrhu marketingové a finanční strategie, a vyhodnocení předpokladů úspěchu podnikání.
he purpose of this diploma thesis is to create business plan for establishing an entire new business on fast food market (gastronomy). The thesis is based on assumption of market gap in this particular market sector.Fundamental of this proposal is analysis and determination of conditions for business establishing. The emphasis is placed on market segmentation and targeting the right group of consumers. The outcome is whole process for business opening, including marketing strategy, financial strategy and evaluation of business success assumption.
Keywords:
Business estabilishment; Business plan; Fast Food; Financial plan; Gastronomie; Risk Assessment; Small and medium entrepreneurship; finanční plán; gastronomie; hodnocení rizik.; malé a střední podniky; Podnikatelský záměr; rychlé občerstvení; založení podniku
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/12097