Název:
Návrh na zvýšení spokojenosti zákazníků restaurace Plzeňský dvůr
Překlad názvu:
The Proposal of Customer Satisfaction Enhancement of Plzensky Dvur Restaurant
Autoři:
Marková, Denisa ; Babák, Dalibor (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků restaurace Plzeňský dvůr. V teoretické části se práce zabývá vysvětlením základních pojmů souvisejících s touto problematikou a metod zjišťování spokojenosti. V praktické části je spokojenost zákazníků zjišťována pomocí marketingového výzkumu, který probíhá na základě dotazníkového šetření. Výsledkem této práce je výstup v podobě návrhů a doporučení, které povedou ke zvýšení stávající úrovně spokojenosti zákazníků.
This bachelor´s thesis is concerned with the analysis of customer satisfaction of the restaurant Plzeňský dvůr. In the theoretical part it is concerned with the explanation of the fundamental terms which connect with these problems and methods of satisfaction recognition. In the practical part there is customer satisfaction determined by marketing research, which is based on enquiries through questionnaires. The result of this work is out put in the form of suggestions and recommendations, which should lead to an increase in the present level of customer satisfaction.
Klíčová slova:
dotazník; komunikace; konkurence; Marketing; měření spokojenosti; spokojenost zákazníka; SWOT analýza.; výzkum trhu; zákazník; communication; competition; customer; market research; Marketing; measuring satisfaction; questionnaire; satisfaction of the customer; SWOT analysis.
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178457