Název: Aflatoxiny v potravinách a jejich vliv na DNA a buněčné linie
Překlad názvu: Aflatoxins in food and their influence on DNA and cell lines
Autoři: Šislerová, Lucie ; Pernicová, Iva (oponent) ; Brázda, Václav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Aflatoxiny; ELISA; fluorescenční mikroskopie; mykotoxiny; průtoková cytometrie; test viability; Aflatoxins; ELISA; flow cytometry; fluorescence microscopy; mycotoxins; viability test

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/194985

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-587576


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet