Název: Změny obsahu aktivních látek v plodech jablek a hrušek v průběhu uchovávání
Překlad názvu: Changes of the content of some active substances in aplle and pear fruits during storage
Autoři: Matějková, Markéta ; Halienová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; celková antioxidační aktivita; celkové flavonoidy; celkové polyfenoly; Jablka a hrušky; antioxidants; Apple and pear; total antioxidant status; total flavonoids; total polyfenols

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7213

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-587074


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet