Original title:
Návrh změny marketingového mixu pro rozvoj konkurenceschopnosti podniku
Translated title:
Proposal of Marketing Mix Change to Increase the Competitiveness of Company
Authors:
Bartolšic, Roman ; Peprla, Oldřich (referee) ; Zich, Robert (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem této diplomové práce je vytvořit návrhy pro zvýšení konkurenceschopnosti a postavení podniku na trhu restaurací s rychlým občerstvením. Součástí práce je v její první části také teoretický úvod do dané problematiky. Klíčovou součástí práce je poté analýza stávající situace podniku na trhu a zhodnocení dosavadní marketingové strategie, ze které poté vychází návrh strategie nové, respektive konkrétních kroků k jejímu uvedení do praxe.
The purpose of this master thesis is forming and developing new marketing strategies with focus on increasing the competitiveness of the company within the market of fast food restaurants. The work contains theoretical insight to given issue in the first part. Key part of the thesis is then analysis of the current situation of company policy and marketing strategy, which is used as a base for creating strategy new, containing specific steps to put it into practice.
Keywords:
competitiveness; Marketing; marketing conception; marketing mix; marketing strategy; price; product; promotion; value; value chain; cena; hodnota; hodnotový řetězec; konkurenceschopnost; Marketing; marketingová koncepce; marketingová strategie; marketingový mix; produkt; propagace
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/60734