Original title: Sledování obsahu aktivních polyfenolických látek v různých druzích cereálních produktů
Translated title: Analysis of active phenolics in some cereal products
Authors: Vondráčková, Hedvika ; Vávrová, Milada (referee) ; Márová, Ivana (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2010
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cereals; glycosides; HPLC; phenolic compounds; saccharides; Cereálie; fenolické sloučeniny; glykosidy; HPLC; sacharidy

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/453

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-581922


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share