Název: Vliv zpracování potravinových surovin na degradaci DNA a její amplifikaci v PCR
Překlad názvu: Influence of food processing on DNA degradation and its amplification in PCR
Autoři: Gaňová, Martina ; Trachtová, Štěpánka (oponent) ; Rittich, Bohuslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: degradation of DNA; DNA isolation; food processing; food products; PCR; quantification of DNA

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38667

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-581347


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet