Název: Využití antimikrobiálních produktů živočišného původu v kosmetice
Překlad názvu: Use of antimicrobial products of animal origin in cosmetics
Autoři: Puškárová, Radka ; Bokrová, Jitka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: enkapsulace; kosmetika; kyselina mléčná; laktoferin; lysozym; Syrovátka; cosmetics; encapsulation; lactic acid; lactoferrin; lysozyme; Whey

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/66101

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-581272


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet