Název: Přenositelné a miniaturizované separační techniky využitelné pro potravinářské a biotechnologické analýzy
Překlad názvu: Portable and Miniaturized Separation Techniques Applicable for Food and Biotechnology Analysis
Autoři: Dvořák, Miloš ; Pospíchal, Jan (oponent) ; Bednář,, Petr (oponent) ; Rittich, Bohuslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: charakterizace přenositelných a detekčních systémů; elektroluminiscenční diody (LED); kapalinová chromatografie; kapilární zónová elektroforéza; kaseiny; organické kyseliny; přenosné a miniaturizované systémy; Separace; capillary zone electrophoresis; caseins; characterisation of portable and detection system; electroluminescent diodes (LED); liquid chromatography; organic acid; portable and miniaturized instrumentation; Separation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/63313

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-580950


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet