Název: Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování
Překlad názvu: Analysis of low-molecular proteins in barley by the SDS-PAGE method during malting
Autoři: Myslivcová, Pavla ; Svoboda, Zdeněk (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Elektroforéza; ječmen; proteiny; SDS-PAGE; sladování; barley; Electrophoresis; malting; proteins; SDS-PAGE

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64848

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-576716


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet