Název: Stratégia eliminácie akrylamidu v cereálnych produktoch
Překlad názvu: A strategy of acrylamide elimination in cereal foods
Autoři: Belková, Renáta ; Ing.Kristína Kukurová, Ph.D. (oponent) ; Ciesarová, Zuzana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: Acrylamide; asparagine; bread; bread mixture; elimination; fermentation; GC/MS; inorganic salts; sensory evaluation.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/15606

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-573664


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet