Název: Předúprava chmele pro další zpracování v pivní technologii
Překlad názvu: Pretreatment of hops for further processing in beer technology
Autoři: Tichá, Anna ; Štursa, Václav (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; chmel; chmelovar; cryo hops; fenolické látky; flavonoidy; hořkost; pivo; Předúprava chmele; silice; studené chmelení; Žatecký poloraný červeňák; antioxidant activity; beer; bitterness; cryochmel; dry hopping; essential oils; flavonoids; hops; phenolic substances; Pretreatment of hops; Saaz; worth boiling

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204649

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-573093


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet