Název: Změny aktivit enzymů v ovoci v průběhu dlouhodobého uchovávání
Překlad názvu: Changes of enzyme activities in fruits during long-term storage
Autoři: Ferdová, Jitka ; Melounová,, Jitka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; antioxidační enzymy; celková antioxidační aktivita; katalasa; LOX.; mražení; ovoce; PPO; skladování; SOD; antioxidant enzymes; antioxidants; catalase; freezing; Fruit; long-term storage; LOX.; PPO; SOD; total antioxidant status

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/451

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-569481


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet