host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Návrh systému chlazení pro potravinářský provoz
Informace
Soubory
Název:
Návrh systému chlazení pro potravinářský provoz
Překlad názvu:
Draft cooling system for food
Autoři:
Doležal, Jan
;
Vlček, Petr
(oponent) ;
Formánek, Marian
(vedoucí práce)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt:
[cze]
[eng]
Bakalářská práce se zabývá systémy chlazení potravinářských provozů. Teoretická část je zaměřena na problematiku a různé možnosti přímého chlazení. Výsledkem výpočtu je návrh optimálního chladicího systému objektu na zpracování drůbeže.
The bachelor thesis deals with the cooling systems of food premises. The theoretical part focuses on the issue and various possibilities of direct cooling. The result of the calculation is design of optimal cooling system for object to poultry processing.
Klíčová slova:
chladivo
;
expanzní ventil…
;
kondenzátor
;
ocelová hala
;
Potravinářský provoz
;
pístový kompresor
;
přímé chlazení
;
sdružená jednotka
;
suchý výparník
;
zpracování drůbeže
;
compressor pack
;
condenser
;
direct cooling system
;
dry evaporators
;
expansion valve…
;
Food processing
;
piston compressor
;
poultry processing
;
refrigerant
;
steel hall
Instituce:
Vysoké učení technické v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/11012/42266
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-568852
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet