guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
> Návrh systému chlazení pro potravinářský provoz
Information
Files
Original title:
Návrh systému chlazení pro potravinářský provoz
Translated title:
Draft cooling system for food
Authors:
Doležal, Jan
;
Vlček, Petr
(referee) ;
Formánek, Marian
(advisor)
Document type:
Bachelor's theses
Year:
2015
Language:
cze
Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract:
[cze]
[eng]
Bakalářská práce se zabývá systémy chlazení potravinářských provozů. Teoretická část je zaměřena na problematiku a různé možnosti přímého chlazení. Výsledkem výpočtu je návrh optimálního chladicího systému objektu na zpracování drůbeže.
The bachelor thesis deals with the cooling systems of food premises. The theoretical part focuses on the issue and various possibilities of direct cooling. The result of the calculation is design of optimal cooling system for object to poultry processing.
Keywords:
compressor pack
;
condenser
;
direct cooling system
;
dry evaporators
;
expansion valve…
;
Food processing
;
piston compressor
;
poultry processing
;
refrigerant
;
steel hall
;
chladivo
;
expanzní ventil…
;
kondenzátor
;
ocelová hala
;
Potravinářský provoz
;
pístový kompresor
;
přímé chlazení
;
sdružená jednotka
;
suchý výparník
;
zpracování drůbeže
Institution:
Brno University of Technology (
web
)
Document availability information:
Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record:
http://hdl.handle.net/11012/42266
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-568852
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Brno University of Technology
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share