Název: Stanovení beta-glukanů a pentosanů v surovinách pro výrobu piva a v pivu
Překlad názvu: Determination of beta-glucans and pentosans in raw materials for production of beer and in beer
Autoři: Piškulová, Lenka ; Sachambula, Lenka (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: arabinoxylany; Beta-glukany; Douglasova metoda.; FIA metoda; ječmen; pivo; slad; arabinoxylans; barley; beer; Beta-glucans; Douglas method.; FIA method; malt

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64830

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-568759


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet