Název: Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd černého rybízu
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of juices from selected blackcurrant varieties
Autoři: Maňásková, Eva ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: formolové číslo; pH; rozpustná sušina; sušina; titrační kyselost; černý rybíz; blackcurrant; dry matter; formol number; pH; soluble solids; titratable acids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/39267

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-567998


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet