Název: Analýza výčepního piva pomocí HPLC-ELSD a IC
Překlad názvu: Draft beer analysis by HPLC-ELSD and IC
Autoři: Vanduchová, Petra ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; IC; ICP-OES; organické kyseliny; Pivo; polyfenoly; Beer; HPLC; ICP-OES; organic acids; polyphenolic compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58930

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-566739


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet