Název: Charakterizace produktů z plodů trnky obecné (Prunus spinosa)
Překlad názvu: Characterization of blackthorn products
Autoři: Červinková, Zuzana ; Veselá, Mária (oponent) ; Kovalčík, Adriána (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; DNS; ethanolové extrakty; flavonoidy; polyfenoly; redukující sacharidy; Somogyi-Nelson; Trnka obecná (Prunus spinosa L.); trnková šťáva; trnkové víno; trnkový likér; antioxidant activity; Blackthorn (Prunus spinosa L.); blackthorn juice; blackthorn liqueur; DNS; ethanol extracts; flavonoids; polyphenols; reducing saccharides; sloe wine; Somogyi-Nelson

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201163

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-563052


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet