Název: Studium tepelných vlastností sacharózy
Překlad názvu: Study of thermal properties of sucrose
Autoři: Pecháčková, Kateřina ; Lucie, Trhlíková (oponent) ; Zmeškal, Oldřich (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: sacharóza; Tepelné vlastnosti; tranzientní metody; sucrose; Thermal properties; tranzient methods

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60341

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-562048


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet