Název: Vývoj a charakterizace proteinového doplňku stravy z pšeničných otrub
Překlad názvu: Developement and characterization of protein food supplement from wheat bran
Autoři: Zhahlou, Kim ; Punčochářová, Lenka (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: doplňky stravy.; protein z pšeničných otrub; Proteinová tyčinka; senzorická analýza; syrovátkový protein; dietary supplements.; Protein bar; sensory analysis; wheat bran protein; whey protein

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201304

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-561978


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet