Original title:
Marketingová komunikace podniku
Translated title:
Company Marketing Communication
Authors:
Tomšů, Michaela ; Chytilová, Hana (referee) ; Kaňovská, Lucie (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací restaurací U Malířů a Pálffy palác s cílem odhalit nedostatky současných nástrojů a navrhnout nové, které se budou podílet na zviditelnění a konkurenceschopnosti. První část práce se skládá ze základních pojmů marketingu a komunikace. Následuje analytická část, zkoumající současný stav restaurací. V poslední kapitole, jsou představeny návrhy nových a kvalitnějších nástrojů marketingové komunikace a možnosti, jak zvýšit návštěvnost a spokojenost zákazníků.
Master thesis looks into marketing communication of restaurants U Malířů and Pálffy palác. The aim is revalation of inperfections in current instruments and suggesting news, which will ensure making more visible and competitiveness. The first part consists of basic terms in marketing and communication. The following section research current situacion in restaurants. A proposals of new and more quality instruments in marketing communication and possibilities, how it can be increase attandance and sattisfaction of customers, are introcuded in last part.
Keywords:
advertising; communication mix; competitiveness; Marketing communication; promotion; services; komunikační mix; konkurenceschopnost; marketingová komunikace; propagace; reklama; služba
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/39600