Název: Bezpečnost probiotik používaných v potravinách
Překlad názvu: The safety of probiotics used in foods
Autoři: Balažovičová, Nikola ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnostné kritériá; probiotické potraviny; probiotiká; probiotic foods; probiotics; safety criteria

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65387

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-560285


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet