Název: Podnikatelský plán - Jídelna u Marků
Překlad názvu: Business Plan - Dining Room u MARKŮ
Autoři: Ďuránová, Lucie ; Malá, Marie (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jídelna; marketingový mix; plánovací proces; podnikatelský plán; Porterova analýza konkurenčního prostředí; SLEPT analýza; SWOT analýza; business plan; dinig room; marketing mix; planning proces; Porter’s five forces; SLEPT analysis; SWOT analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/61401

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-555296


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet