host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Charakterizace margarínů pro pečení
Informace
Soubory
Název:
Charakterizace margarínů pro pečení
Překlad názvu:
Characterization of margarins for baking
Autoři:
Štěrbová, Anna
;
Hrstka, Miroslav
(oponent) ;
Šalplachta, Jan
(vedoucí práce)
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt:
[cze]
[eng]
Diplomová práce na téma srovnání vybraných margarínů pro pečení, chemická a senzorická analýza.
Diploma work comparing some bakery margarins by chemical and sensoric analysis.
Klíčová slova:
autooxidace
;
margariny
;
mastné kyseliny
;
pekárenství
;
senzorická analýza
;
tuky
;
autooxidation
;
bakery
;
fat
;
fatty acids
;
margarine
;
organoleptic analysis
Instituce:
Vysoké učení technické v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/11012/12368
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-554972
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet