Název: Spektrum mastných kyselin mléčného tuku skotu při změnách krmné dávky
Překlad názvu: The effect of diet change on composition of cow´s milk fat
Autoři: VOLŠICKÁ, Jolana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: CLA; mastné kyseliny; mléčný tuk; plemeno; siláž; čerstvá píce; breed; CLA; diet; fatty acids; fresh forage; milk fat; silage
Citace: VOLŠICKÁ, Jolana. Spektrum mastných kyselin mléčného tuku skotu při změnách krmné dávky. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15069

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55448


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet