Original title: Spektrum mastných kyselin mléčného tuku skotu při změnách krmné dávky
Translated title: The effect of diet change on composition of cow´s milk fat
Authors: VOLŠICKÁ, Jolana
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: breed; CLA; diet; fatty acids; fresh forage; milk fat; silage; CLA; mastné kyseliny; mléčný tuk; plemeno; siláž; čerstvá píce
Citation: VOLŠICKÁ, Jolana. Spektrum mastných kyselin mléčného tuku skotu při změnách krmné dávky. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/15069

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55448


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share