Název: Analýza šťáv vybraných odrůd červeného a bílého rybízu
Překlad názvu: Analysis of juices of selected red and white currant varieties
Autoři: Černá, Anna ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antokyany; fenolické látky; HPLC; Ribes L.; Rybíz; UV/VIS spektrofotometrie; vitamin C; anthocyans; Currant; HPLC; phenolic compounds; Ribes L.; UV/VIS spectrophotometry; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38306

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-554132


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet