Název: Rostlinné polysacharidy a jejich význam v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Plants polysaccharides and their importance in food production
Autoři: Klanicová, Barbora ; Illková, Kateřina (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celulosa; fotosyntesa; rostlinné polysacharidy; škrob; cellulose; photosynthesis; plant polysaccharides; starch

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10561

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-553717


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet