Název: Kontrola nešetrného zahřívání medů pomocí technik HPLC a MAS
Překlad názvu: Control of careless heating of honeys using HPLC and MAS techniques
Autoři: Radvanová, Tereza ; Punčochářová, Lenka (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 5-hydroxymethylfurfural; diastáza; diastáza v medu; HMF; med; Phadebas; 5-hydroxymethylfurfural; diastase; HMF; honey; honey diastase; Phadebas

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205720

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-552978


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet