Original title:
Návrh na zlepšení spokojenosti zákazníků restaurace Sportclub
Translated title:
The Proposal of Customer Satisfaction Improvement of Sportclub Restaurant
Authors:
Hojačová, Blanka ; Rivola, Petr (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá provedením a následným vyhodnocením analýzy spokojenosti zákazníků restaurace Sportclub na základě písemného dotazování. Obsahuje analýzu výsledků, pomocí kterých byly zjištěny silné a slabé stránky restaurace Sportclub z pohledu zákazníka. Součástí jsou také návrhy a doporučení, které pomohou zvýšit spokojenost zákazníků a tím přispějí k lepšímu boji s konkurencí a k upevnění postavení restaurace na trhu.
The dissertation deals with the realization and subsequent evaluation of the analysis of the satisfaction of customers of the restaurant Sportclub on the basis of a questionnaire. It contains the analysis of the outcomes, leading to the detection of strong and weak points of the restaurant Sportclub from the point of view of the customer. One part also deals with suggestions and recommendations that will help to increase the customers´satisfaction and so they will contribute to a better competitor´s fight and to the stabilization of the position of the restaurant in the market.
Keywords:
Balanced Scorecard; customer; data analysis.; loyalty and satisfaction of the customer; Market research; marketing mix; marketing of services; measuring of customer´s satisfaction; questionnaire; SWOT analysis; analýza dat.; Balanced Scorecard; dotazník; loajalita a spokojenost zákazníka; marketing služeb; marketingový mix; měření spokojenosti zákazníka; SWOT analýza; Výzkum trhu; zákazník
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/7941