Název: Základní charakteristiky vína kvašeného ze samotoku a z lisovaného moštu
Překlad názvu: Basic features of wine fermented from freerun and pressed must
Autoři: Becková, Eliška ; Šalplachta, Jan (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkohol; celkové a těkavé kyseliny; extrakt; kvašení; mošt; odrůdy vín; redukující cukry; školení vína; alcohol; clearing of wine; extract; fermetation; must; reduce sugar; total and volatile acids; varieties of grapes

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12773

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-551096


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet