Název: Sýrový analog s přídavkem rybího oleje
Překlad názvu: Cheese analogue with the addition of fish oil
Autoři: Damborská, Alexandra ; Juglová, Zuzana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; aromatické látky; GC-FID/MS; MK; rybí olej; SPME; sýrové analogy; antioxidants; aroma compounds; cheese analogues; FA; fish oil; GC-FID/MS; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205304

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-550523


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet